Hip Hip. Tänään on ollut vähän liiankin työntäyteinen päivä, tuntui että aika loppui kesken. Ensin oli aamu ja sitten ihan huomaamatta olikin jo pimeä. Se on näitä omakotiasumisen riemuja.
Pesin pari koneellista pyykkiä, hinkkasin kuistin ikkunat jotenkuten puhtaaksi (miten ihmeessä sen remontin jäljiltä olevan tahmean pölyn saa pois?), yritin putsata kuistin ikkunalautojakin, mutta luovuin hommasta, kun vanha maalipinta rupesi irtoilemaan. Hmm... Mistäköhän sitä saisi ostaa lisää aikaa, että maalaisi ne uudestaan (ja mistäköhän sitä saisi rahaa siihen?)

Onneksi aamupäivällä kävi vihdoinkin kuormuri hakemassa hiekkalavan pois aidan vierestä. Torstaista asti se siinä makasi ja kaikki autot joutuivat väistelemään. Vähän nolottaa, kun meidän tönön kohdalla on asfaltti täynnä jos jonkinlaista kiveä ja soraa sekä betonimöykkyä. Kyllä huomaa vieraatkin, että meitin talossa on jotain tehty!

Illalla kävin vähän läpi askartelutarvikkeita. Kaivoin ison laatikon ullakolta, joka oli täynnä kaikenlaisia aarteita. Taisin lykätä ne sinne vuosi sitten, kun käsi meni pakettiin ja oli turha unelmoidakaan käsillä tekemisestä. Helmiä löytyi paljon ja osan laitoin ja laitan myyntiin. Jos joku vaikka tarvitsisi. Itseltäni helmityöt on kyllä kokonaan ohi. Se on sen verran pientä näpräämistä, että se "ei-niin-terve" käsi kipeytyy siinä helposti. Mitäpä sitä suotta kipeyttämään, teen sitten muuta. Massailu tuntuu olevan nyt ykkösjuttu, mutta pakko joku päivä kaivaa se virkkuukoukku esiin (Kiitos Tiitsa!)

Ajatuksissa on paljon Projekti, josta selviää huomenna taas vähän lisää! Aika hissukseen olen vielä ollut Projektistani, mutta mikäli kaikki menee niinkuin tahtoisin, niin kerrotaan sitten täälläkin :) Tällä hetkellä se kuitenkin kulkee nimellä Projekti.

Nyt nukkumaan, kello menee uhkaavasti puoliyötä päin.